Borrelbox voor thuiswerkers

De lockdown is verlengd. Kun je thuiswerken dan moeten we dat ook echt nog even doen. Maar elkaar minder ontmoeten is natuurlijk niet leuk.

Hoe houd jij de teamspirit erin?

Hoe doe jij dat nu praatjes op kantoor of de gesprekjes over koetjes en kalfjes bij de koffieautomaat zijn verdwenen? Maak tijd voor sociale momentjes. Verras je personeel of je collega en organiseer eens een online borrel met een heerlijke Puik borrelbox.

Borrelbox voor thuiswerkers

Iedere thuiswerker zijn eigen box

De Puik borrelbox is voor iedere thuiswerker aan te passen. Lust iemand geen kaas of worst? Geen punt! Dan regelen wij iets wat die persoon wel lust. Bijvoorbeeld fruit of zoetigheid. Voor drank geldt hetzelfde. Drinkt iemand geen wijn of bier? Dan zorgen wij dat er een non alcoholisch drankje in de Puik borrelbox zit.

Wij leveren aan kleine bedrijven

Wat er in de Puik borrelbox ligt is afgestemd op ieders persoonlijke wens. En het moet er natuurlijk mooi uitzien en vooral lekker smaken. Om dit goed te doen leveren we alleen aan kleine bedrijven tot maximaal 20 personeelsleden.

Zo werkt het

Je plaatst online je bestelling of je belt 06 270 65 340. We nemen alles door en bespreken wie welk hapje en drankje krijgt. Daarna gaan wij op afgesproken tijd aan de slag. De hapjes gaan zo vers mogelijk in de Puik borrelbox. Wij gebruiken daarbij mooie afbreekbare materialen zoals papier, palmbladbakjes en hout.

WOW-momentje

Natuurlijk wil het oog ook wat. De Puik borrelbox wordt mooi verpakt en altijd opgemaakt met verse bloemen. Zelfs voor een persoonlijk kaartje kunnen wij zorgen. We doen er alles aan om er een echt Wow-momentje van te maken.

Borrelbox voor thuiswerkers

Kosten

De Puik borrelbox voor 1 persoon kost 35 euro inclusief een drankje naar keuze. Dit is exclusief bezorgen. De kosten voor bezorgen zijn 6,95 per box. Maar je kan dit ook zelf regelen.

Bestellen