Chef borrelplank

Puik borrelplank is een cateringbedrijf dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Ik ben Karin Claessen en al jaren actief met het bereiden van borrelhapjes voor feesten thuis en in het bedrijfsleven.

Karin Claessen

Ik vind het belangrijk dat ‘in de drukte van de dag’ er meer momenten zijn voor ontspanning. Dat er tijd is voor elkaar, een goed gesprek en natuurlijk een lekkere hap.

Waar Puik voor staat

Puik betekent uitstekend, voortreffelijk. En dat is precies wat ik nastreef. Ik werk met verse, biologische en lokale producten van o.a. de KaaZaak in Bleiswijk en Gildepoelier Leon van den Berg. De boorelplanken van Puik zijn net even anders. Dat komt ook door de creatieve opmaak. Daarnaast werk ik graag met duurzame materialen. Op Puik borrelplank vind je dan ook geen plastic bakjes of plastic bestek.

Mijn missie is geslaagd als klanten na afloop tegen me zeggen ‘Karin, dat was een Puike plank en een Puik feestje’.

Materialen

De borrelplanken zijn van duurzaam eikenhout, afkomstig van bomen die voorzien zijn van een FCS-keurmerk. Alle planken zijn met de hand gemaakt door mensen in Nederland die weer deel willen nemen aan de arbeidsmarkt. Alle borrelplanken zijn getest in het lab en dragen het Foodsave label conform de voedsel- en warenwet.

Kwaliteit

Ik werk volgens de HACCP norm (risico inventarisatie van voedselmiddelen en voedselveiligheid).