Reacties van klanten

“Iedere keer zijn we weer blij verrast met wat er op de borrelplank ligt en hoe fantastisch het is opgemaakt. Dit is een borrelplank uit 1000e!”, zegt Ineke.

“Wat moet ik nou weer op tafel zetten? Een vriendin gaf me de tip om de mix borrelplank te bestellen. AANRADER! Je bestelt een borrelplank en je hoeft zelf haast niks meer te doen. Mijn visite wist niet wat ze zagen. De hele avond zo van genoten”, zegt Marieke.

“Ik vierde mijn 50e verjaardag thuis en hoefde alleen maar de frisdrank te regelen. Puik had zelfs hele bijpassende wijnen meegeleverd. Hoe makkelijk is dat! Mijn vrienden reageerden onwijs positief. Wat ziet dat er gaaf uit en jeetje, alles op de plank smaakte heerlijk”, zegt Rene.

“Eigenlijk wil je er met je vingers niet aan zitten. Wat ziet zo’n opgemaakte plank er schitterend uit. Je wilt alles meteen proeven. Vrienden van me hebben het er nog over. Deze plank overtreft echt alles. Dank je wel Karin”, zegt Ida.

“De chef belt altijd even om af te stemmen wat wel en niet lekker vinden. De borrelplank ligt dus vol met wat wij lusten. Echt fijn! Maar verder laten we de chef haar gang gaan. Het is altijd weer een verrassing, zo leuk, zegt Sandra.

Geef je reactie

Altijd leuk om te horen wat jij van Puik Borrelplank vond. Schrijf een review op Google