Mini 2 - 4 pers.

Prijs per plank € 40 / € 50

Lange borrelplenk

Klein 6 - 8 pers.

Prijs per plank € 75

Groot 8 -12 pers.

Prijs per plank € 95

Borrelplank groot

Bestellen

Welke borrelplank wil jij bestellen? Maak je keuze en geef je bestelling door via het bestelformulier. Het mag ook via Whatsapp of bel naar 06 270 65 340. 

We hebben altijd nog even contact met elkaar om alles goed door te nemen. Pas dan is de bestelling ook officieel bevestigd. Zijn er specifieke wensen? Laat het me dan weten. Ik ben pas blij als jij dat bent.

Ophalen of bezorgen

Op afgesproken dag en tijd kun je de borrelplank komen ophalen in de Speenkruidstraat 9 in Berkel en Rodenrijs. Ik kan de borrelplank ook komen bezorgen. 

  • De bezorg- en ophaalkosten in Lansingerland en Pijnacker zijn gratis vanaf een minimale besteding van € 75.
  • Buiten deze regio tot 10 kilometer rond Lansingerland betaal je € 10 bezorgkosten.
  • Buiten de 10 kilometergrens zijn de kosten minimaal € 20.

Betalen

Je betaalt bij ophalen of afleveren van de bestelling. Je kunt op de volgende manieren betalen: 

  • contant 
  • via een tikkie
  • op rekening (prijzen voor bedrijven zijn exclusief btw)

Spoedbestelling

Heb je morgen of overmorgen met spoed een borrelplank nodig. Je kan het altijd proberen. Bel me gerust! Ik  ben bereikbaar op 0627065340.

Cadeaubon ontvangen?

Heb je een cadeaubon van € 35 of € 40 en wil je hier een mini borrelplank voor bestellen? Dan kun je de borrelplank na de bevestiging van je bestelling op de Speenkruidstaat 9 in Berkel en Rodenrijs ophalen. De plank krijg je in bruikleen mee.

Extra's

Puik borrelplank heeft nog veel meer. Wat dacht je van heerlijke fijn en portugese olijfolie. Geef je een plank cadeau, doe er dan een leuk kaartje bij.

Wijn

Een heerlijke bijpassende wijn bij de borrelplank mag natuurlijk niet ontbreken.  Onze wijnspecialist heeft diverse wijnen uitgezocht die perfect bij de hapjes op de borrelplank passen. 

Karin Claessen

Portugese olijfolie

Heerlijk dippen met brood en verse olijfolie. Perfect bij een Puike borrelplank of cadeau te geven.
1 Blikje € 5,75. Bij de 3 blikjes betaal je € 17,25 (exclusief verzendkosten).

Kaarten

Wil je iemand extra verrassen met een persoonlijke boodschap? Kies dan een van deze kaartjes uit en geef je boodschap aan ons door. Wij regelen de rest. Een kaart kost € 1,50.

Cadeaubon kopen

Op zoek naar een origineel cadeau? Bestel een cadeaubon van Puik Borrelplank. Voor meer informatie bel of Whatsapp gerust.